Preminuo glumac Tom Sajzmor, najpoznatiji po ulozi u filmu "Spasavanje redova Rajana"

Američki glumac Tom Sajzmor, poznat po ulogama u filmovima "Spasavanje redova Rajana" i "Crni jastreb", preminuo je u 61. godini, potvrdio je danas njegov menadžer.
Sajzmor je stekao slavu 1990-ih, igrajući uglavnom sporedne uloge žestokih momaka, vojnika, policajaca ili kriminalaca, a ostvario je zapažene uloge u brojnim filmovima uključuju Natural Born Kilers, Perl Harbor i Hit.
Međutim, Sajzmor je imao i ozbiljan problema sa drogom i osuđivan je na zatvorsku kaznu zbog nasilja u porodici.
Mediji su objavili daje 18. februara je doživeo izliv krvi u mozak izazvan aneurizmom i od tada je bio u komi.
 
Njegov menadžer Čarls Lago izjavio je da je Sajzmor preminuo u petak u bolnici u Burbanku u Kaliforniji, dok su pored njega bili brat Pol i sinovi blizanci Džejden i Džeger (17).
 
Sajzmor je bio nominovan za Zlatni globus za ulogu mafijaša u TV filmu Zaštita svedoka iz 1999. godine i dao je glas mafijaškom bosu Soniju Foreliju u filmu Grad poroka iz 2002. godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.