Crnogorac uhapšen zbog trgovine ljudima, policija traga za državljankom Srbije

Crnogorska policija saopštila je da je prekinula lanac trgovine lјudima i uhapsila muškarca iz Bijelog Polјa zbog seksualnog eksploatisanja četiri strane državlјanke.
Crnogorac uhapšen zbog trgovine ljudima, policija traga za državljankom Srbije
Foto: Pixabay
Istovremeno, traga se za državlјankom Srbije zbog istog krivičnog dela.
"Zbog sumnje da je izvršio krivično delo trgovina lјudima i krivično delo posredovanje u vršenju prostitucije, slobode je lišen D.L. (48) iz Bijelog Polјa, dok se državlјanka Srbije A.M. (23) potražuje zbog istih krivičnih dela", saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore, prenosi portal CdM.
Oni su ova krivična dela vršili tako što su kroz rad u ugostitelјskom objektu, koristeći teške prilike dovodili u zabludu i seksualno eksploatisali četiri strane državlјanke.
 
Osumnjičeni D.L. je priveden državnom tužiocu na dalјu nadležnost.
 
Akcija pod kodnim nazivom "Fani" izvedena je u saradnji sa Višim državnim tužilaštvom u Bijelom Polјu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.