Napadnuti policajci Protivterorističke jedinice Crne Gore, petorica napadača sa lakšim povredama

Uprava policije Crne Gore je saopštila da je grupa pripadnika Protivterorističke jedinice koja je na Žabljaku na obuci, u subotu uveče fizički napadnuta u jednom ugostiteljskom objektu.
Napadnuti policajci Protivterorističke jedinice Crne Gore, petorica napadača sa lakšim povredama
Foto: Pixabay

"Incident je počeo provokacijom i napadom na policijskog službenika od strane grupe lica koja su bila u vidno alkoholisanom stanju. Tokom incidenta pet lica iz te grupe je zadobilo lakše povrede", objavila je Uprava policije.

Na mesto sukoba su došli pripadnici Stanice policije Žabljak i "postupili u okviru svojih ovlašćenja, prikupili obaveštenja od više lica", piše u saopštenju i dodaje se da se po nalogu tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima vodi istraga.

Član Građanske inicijative 21. maj Aleksandar Saša Zeković tvrdi da su pripadnici Protivterorističke jedinice PTJ povredili pet osoba koje su zato u zdravstvenoj ustanovi u Pljevljima. 
 
On je pozvao je Upravu policije da saopšti detalje incidenta u ugostiteljskom objektu u centru Žabljaka, u neposrednoj blizini tamošnje Stanice policije.
 
Uprave policije kaže da se Protivteroristička jedinica godinama zimi obučava na Žabljaku i ima dobre odnose sa stanovništvom, ali dodaje da će Uprava policije utvrditi eventualnu odgovornost policijskih službenika za incident.
  • w/e

    12.03.2023 16:36
    Seljacine
    Da, sigurno su uzorni policajci kao i ovde, nije kao da masu znackama i zveckaju oruzjem gde god stignu van duznosti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.