Vlasnik čekićem ubio svog psa jer je napao ženu i drugog psa

Jednog 46-godišnjaka iz Istre čeka krivična prijava pošto je udarcem čekićem u glavu ubio svog psa koji je istrčao iz dvorišta i napao ženu i drugog psa, koji je uginuo.
Vlasnik čekićem ubio svog psa jer je napao ženu i drugog psa
Foto: Pixabay (ilustracija)
Istarska policija je saopštila da je 60-godišnja vlasnica u sredu ujutru na povocu šetala svoga psa kojeg je, istrčavši iz dvorišta, napao pas u vlasništvu 46-godišnjaka.
Žena je pokušala da ih razdvoji, ali ju je pas koji je istrčao iz dvorišta ujeo za ruku i ona je pala na zemlju.
Pse je pokušao da razdvoji i 46-godišnji vlasnik, koji je svog udario čekićem po glavi i usmrtio ga.
 
Od posledica napada uginuo je i pas 60-godišnje žene, dok je ona lakše povređena.
 
Protiv 46-godišnjaka sledi krivična zbog ubijanja ili mučenja životinja, kao i novčana kazna zbog držanja životinje bez nadzora.
  • Jole

    21.04.2023 21:50
    Ama
    Coveku treba dati orden a ne da ga tuze. Spasao je zenu. Sta je trebao da radi da ga pusti da je iskida. Debilana na kvadrat.
  • MN

    13.04.2023 12:29
    Isto ludilo i kod nas, postali kerovi vazniji od ljudi. Sta je trebalo da uradi covek? Spasao je zenu od vecih povreda i sada ce jos biti i kaznjen zbog toga.
  • Steva

    23.03.2023 20:33
    oj srrbijo med šljivama
    Još jedna luda država,jeste ali me brine,kako je krenulo da to ludilo ne pređe na nas, jer ako neko toliku pažnju poklanja kerovima, neminovno će da smanje pažnju i poštovanje prema ljudima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet