Napadač na povratnike kod Višegrada na slobodi, tužilaštvo nije tražilo pritvor

B.P. iz Višegrada, osumnjičen za napad na bošnjačke povratnike Fadila i Ajšu Memišević iz sela Omeragići kod Višegrada, pušten je na slobodu.
Napadač na povratnike kod Višegrada na slobodi, tužilaštvo nije tražilo pritvor
Foto: Pixabay (ilustracija)
Policijska uprava Foče je potvrdila ovu informaciju navodeći da je osumnjičeni u pritvoru proveo 24 časa, koliko traje rok za zadržavanje predviđen zakonom, posle čega je morao biti pušten.
"Ostalo je na Tužilaštvu, a oni nisu predložili njegovo zadržavanje niti pritvor. On policiji i dalje ostaje glavna osumnjičena osoba", navela je PU Foča.
B.P. se sumnjiči da je u četvrtak uveče upao u dom Fadila i Ajše Memišević, teško ih povredio, te su na lečenju u sarajevskom Kliničkom centru.
 
Ukrao im je oko sedam hiljada konvertibilnih maraka (oko 3.500 evra).
 
On je odranije poznat policiji, a već je bio u zatvoru, zbog ubistva.

Teme

BiH
  • Baka

    27.03.2023 04:22
    Sloboda
    Sinko gde su pare, na sta ih potrosi???Umestu u zatvoru na slobodi, sudstvo palo na ispitu.Strasno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.