Dodik nastavlja sa homofobijom: Poslao bih LGBT ljude na ostrva

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik najavio je da će u RS biti donet zakon kojim će pripadnicima LGBT zajednice biti zabranjen prilaz obrazovnim institucijama, a sada je otišao korak dalje.
Kako prenosi Oslobođenje, LGBT osobama poručio je da idu na ostrvo.
Ponovio je danas da će LGBT populaciji biti zabranjen pristup obrazovnim institucijama.
"Mislim da to zagađuje javni prostor i da to treba eliminisati, da oni nama nameću svoje vrednosti - to nećemo dopustiti", istakao je Dodik.
 
Poručuje da nije nikakav problem da ga tuže zbog ovakvih stavova.
 
"Ja i dalje ostajem protiv tih ljudi, odnosno protiv onog što propagiraju. Nemam ništa protiv tih ljudi, oni su slobodni da u svom privatnom životu upražnjavaju šta hoće, tužite me, nikakav problem nije", rekao je on, poručivši osobama LGBT populacije "da idu na ostrva".
 
"Idite tamo, ovo je naš život", dodao je Dodik.
  • quatro

    29.03.2023 00:02
    Zasto mediji i politicari toliko forsiraju ovu temu kad to jednostavno nikoga ne interesuje.
  • zztop

    28.03.2023 23:00
    Šta ako mu unuk jednog dana kaže da ima dečka...
  • Nimbus

    28.03.2023 22:31
    @jovica s brcima
    Ne brini se. Ana je dokazala koliko je spremna da se ponizi. Pa, ni ovdasnji "sef" nesto ne podnosi LGBT populaciju. Ono sto on misli, Dodik govori. Nista joj nece biti tesko da se sa Dodikom smeska na nekim sastancima ili drugim dogadjajima. Kad para vrti, ponos se sklanja, cast ugusi, principi zaborave, a obraz zadebljava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet