Državljanin Srbije i državljanka Slovenije zbog droge uhapšeni u Hrvatskoj

Zagrebačka policija uhapsila je državljanina Srbije (39) i državljanku Slovenije (28) u čijem je automobilu nađeno po kilogram kokaina i heroina, saopšteno je danas u Zagrebu.
Državljanin Srbije i državljanka Slovenije zbog droge uhapšeni u Hrvatskoj
Foto: 021.rs
U saopštenju se navodi da je u utorak uveče na području Klinča Sela zaustavljen automobil marke Golf slovenačkih registracija.
Tokom saobraćajne kontrole, policajci su uočili sumnjivu kesicu ispod nogu suvozača, državljanina Srbije.
Potom je na osnovu sudskog naloga pretražen automobil i nađeno je 1.125 grama kokaina, 1.060 grama heroina, 1.008 grama punila za povećanje mase i novac za koji se sumnja da potiče od preprodaje droge.
 
Osumnjičeni su u pritvoru, a tužilaštvu je podneta krivična prijava zbog sumnje u neovlašćenu proizvodnju i promet drogama.

Teme

droga
  • Vojvodjan Jugosloven

    30.03.2023 22:45
    Droga sa Kosova ,Uhapsio ih drzavljanin Hrvatske ,sudac je poreklom iz Bosne i Hercegovine , dok su jeli ajvar iz Makedonije i pili vino iz Vojvodine
  • zztop

    30.03.2023 22:16
    Hahaha, a jesu venčani il samo tako se druže...
  • Realista

    30.03.2023 21:34
    Yu-go but drugs stay.
    Eh, bratstvo-jedinstvo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izborna komisija: Putin ubedljivo pobedio

Aktuelni predsednik Rusije Vladimir Putin ubedljivo je pobedio na predsedničkim izborima, koji su održani u prethodna tri dana, jer posle 70 odsto prebrojanih glasova ima podršku 87,17 odsto birača.