Muškarac ubijen u kazinu u centru Skoplja

Jedan muškarac ubijen je danas u kazinu u centru Skoplja, saopštili su skopska policija i tužilaštvo.
Muškarac ubijen u kazinu u centru Skoplja
Foto: Pixabay
Prema policijskom saopštenju, jutros je prijavljeno da je je u kazinu "Vin vin" jedna osoba pucala na 46-godišnjaka iz skopskog sela Aračinovo, sa kojim je prethodno igrala na aparatima i da je Aračinovac podlegao povredama.
Prva saznanja dežurnog javnog tužioca, koji je obavio uviđaj, govore da je preminuli muškarac stigao u kazino zajedno sa još tri osobe u vidno alkoholisanom stanju, da su neko vreme igrali na aparatima i da je onda počeo da se svađa i gura sa jednim od njih.
"Druga dvojica su pokušala da ih razdvoje, ali je osumnjičeni izvukao pištolj i nekoliko puta pucao u žrtvu. Zatim ga je kundakom nekoliko puta udario po glavi. Oštećeni je od zadobijenih povreda podlegao na licu mesta. Za licem za koje se sumnja da je izvršilo ubistvo se traga", navodi se u saopštenju Osnovnog tužilaštva "Skoplje".
 
Po nalogu tužioca, telo preminulog je predato na obdukciju, obezbeđen je nadzorni snimak, a biće izvršeno veštačenje tragova i dokaza izvedenih na licu mesta i saslušani svedoci događaja.
 
Televizija Telma je objavila da je, nakon ubistva 46-godišnjeg meštanina Aračinova jutros u kazinu u centru Skoplja, policija uspela da uhapsi dvojicu rođaka koji su u vezi sa ubistvom i da su osumnjičeni kao izvršioci i da traga za još jednom osobom iz Skoplja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izborna komisija: Putin ubedljivo pobedio

Aktuelni predsednik Rusije Vladimir Putin ubedljivo je pobedio na predsedničkim izborima, koji su održani u prethodna tri dana, jer posle 70 odsto prebrojanih glasova ima podršku 87,17 odsto birača.