Čanak nakon što je Đukanović izgubio: Na Zapadnom Balkanu više nema građanske opcije

Počasni predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak izjavio je da na zapadnom Balkanu više nema građanske opcije.
Čanak nakon što je Đukanović izgubio: Na Zapadnom Balkanu više nema građanske opcije
Foto: 021.rs
Ovo je bila njegova reakcija na rezultat izbora u Crnoj Gori - na izbornu pobedu Jakova Milatovića i poraz Mila Đukanovića.
 
"Nije zato što je neko pobedio nego što je neko ko nije bio marioneta Moskve izgubio", napisao je potom Čanak na Tviteru, deleći pritom uvredljivu rečenicu anonimnog Tviteraša o tome kako izveštavaju mediji u Srbiji o ishodu crnogorskih izbora.
 
Čanak se oglasio i dan pre izbora u Crnoj Gori.
 
On je tom prilikom optužio Federalnu službu bezbednosti (FSB) Rusije i Srpsku pravoslavnu crkvu (SPC) da imaju plan razbijanja glasačkih kutija na sutrašnjim izborima u Crnoj Gori.
 
"Curi vam iz službe gospodo iz FSB i SPC. Zna se već za plan razbijanja kutija u Bijelom Polju, Rožajama, Petnjici, Nikšiću, a naravno, i Podgorici", napisao je on na svom nalogu.
 
Optužio ih je da na taj način "žele da se ponove izbori kada dijaspora ode nazad na posao" i poručio da im to "neće proći".
  • Popović

    06.04.2023 08:49
    Da li je LSV bio na vlasti kada je uvedena verobauka u škole?
  • Veljo

    05.04.2023 08:26
    Veljo
    Komforan zivot iziskuje veliki novac! Milo puko u Bosni te provalili i brate,slabo placaju jedino Kosovo! Drz se njega,mozes tamo zajahati par godina i slus…zauvar je svaki euro u ova,krizna vremena!
  • Veternik

    05.04.2023 07:53
    Sve tačno što je rekao...Boli istina putinofile

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Belorusija zabranila Dojče vele

Beloruske vlasti proglasile su danas beloruski servis nemačkog državnog medija Dojče vele ekstremističkom organizacijom i zabranile njegove aktivnosti u zemlji.