Đukanoviću posle poraza na izborima naređeno da sruši svoja dva nelegalna objekta u Nikšiću

Odlazećem predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću, dan pošto je izgubio izbore, inspekcija je naložila da sruši svoje nelegalne objekte u Nikšiću.
Đukanoviću posle poraza na izborima naređeno da sruši svoja dva nelegalna objekta u Nikšiću
Foto: Beta/AP (Risto Božović)
To je saopštio vanparlamentrani Demohrišćanski pokret koji je osnovao bivši premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić. 
Taj pokret je medijima dostavio odluku o rušenju objekata od 170 i od 89 kvadratnih metara, a oglasila se i URA premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića.
"Urbanističko-građevinska inspekcija Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma, na čelu s ministarkm Anom Novaković Đurović, donela je danas (u utorak) rešenje kojim se subjektu Milu Đukanoviću nalaže da poruši dva bespravno izgrađena objekta u KO (katastarsko opštini) Kočani u Nikšiću", navela je URA na Tviteru.
 
U rešenju je rok za izvršenje tog naređenja 20 dana od dana njegovog prijema, a ako Đukanović u tom roku ne sruši te objekte, to će o njegovom trošku učiniti država.
 
"Nema više privilegovanih i zaštićenih. Crna Gora na pravom putu", poručila je URA.
  • Hagi Vagi

    06.04.2023 00:07
    malo mi je kukavicki ako se tovec nije pokusalo. jos, uvek je to ista institucija, isti ljudi u njoj kao pre 10 dana.
  • Dudule

    05.04.2023 20:24
    Zloupotreba
    Pa kod nas svi od predsednika MZ do predsednika drzave su drpili po puno toga sto im ne pripada ,malo se digne prasina pa pojeo vuk magarca
  • No Mercy

    05.04.2023 19:51
    država
    Ako sruše ovo Milu, selim se u Crnu Goru !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Belorusija zabranila Dojče vele

Beloruske vlasti proglasile su danas beloruski servis nemačkog državnog medija Dojče vele ekstremističkom organizacijom i zabranile njegove aktivnosti u zemlji.