Pod crnogorskom zastavom plove 363 jahte, vlasnici mahom državljani Srbije i Rusije

U registar jahti u koji su upisana plovila duža od sedam metara, jahte su upisali većinom državljani Rusije, Srbije, Crne Gore, Ukrajine.
Pod crnogorskom zastavom plove 363 jahte, vlasnici mahom državljani Srbije i Rusije
Foto: Pixabay
Pod crnogorskom zastavom plove 363 jahte, od kojih je u vlasništvu crnogorskih državljana 42, objavljeno je na sajtu Vlade Crne Gore.
U registar jahti svoja plovila upisali su većinom državljani Rusije, Srbije, Ukrajine, Crne Gore, Amerike, Bosne i Hercegovine, Nemačke, Belorusije i Hrvatske.
Državljani Srbije registrovali su 99 plovila, a Rusije 109.
 
U registar je upisano 16 jahti državljana Ukrajine, sedam koje pripadaju državljanima Švajcarske, a osam plovila su registrovali državljani Bosne i Hercegovine i po devet iz SAD i Britanskih Devičanskih Ostrva, preneo je portal podgoričkog Dana.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Belorusija zabranila Dojče vele

Beloruske vlasti proglasile su danas beloruski servis nemačkog državnog medija Dojče vele ekstremističkom organizacijom i zabranile njegove aktivnosti u zemlji.