Jakov Milatović traži savetnike, pozvao zainteresovane da mu pošalju CV

Novoizabrani predsednik Crne Gore Jakov Milatović pozvao je zainteresovane za mesto u savetničkom timu predsednika da pošalju svoju biografiju.
To mogu učiniti do 7. maja.
Navodi da kandidati treba da imaju "zavidne akademske i profesionalne reference, kao i moralne vrednosti".

"Pozivam sve zainteresovane građanke i građane sa zavidnim akademskim i profesionalnim referencama, kao i moralnim vrednostima – koji smatraju da bi kao deo savetničkog tima i kroz rad u kabinetu predsednika mogli da daju svoj doprinos društvenom razvoju naše zemlje da svoj CV pošalju na predsjednikcrnegore@gmail.com do 7. maja", naveo je Milatović na Tviteru.

  • Isa

    29.04.2023 21:25
    SNS DIPLOMCI SU IDEALNI
    Neka se obrati glavnom odboru sns, ima ih ko pleve i za izvoz. Jedino ne znaju gde im se fakultet nalazi niti šta su studirali, a diplome novo štancovane. Takav kadar ima Srbija da ga može izvoziti po celom svetu.
  • Vlada

    29.04.2023 19:17
    U isto vreme
    Pogledajte kakav sunivrat se dešava u Srbiji. Ne treba ti CV za ministra, može ko hoće i kako hoće.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.