Opljačkana juvelirnica Bulgari u Parizu, ukraden nakit vredan nekoliko miliona evra

Luksuzna juvelirnica Bulgari u Parizu opljačkana je danas, naveli su policijski izvori i dodali da su kradljivci odneli nakit vredan nekoliko miliona evra.
Opljačkana juvelirnica Bulgari u Parizu, ukraden nakit vredan nekoliko miliona evra
Foto: Pixabay (ilustracija)

Pljačka se dogodila na poznatom Trgu Vandom u Parizu gde se nalaze luksuzne zlatare i juvelirnice.

Policija je navela da su se tri osobe na dva motocikla pojavile oko 13.45. Dve osobe su imale puške kojima su pucale na čuvara.
Procenjuje se da su kradljivci koji su u bekstvu, odneli nakit vredan nekoliko miliona dolara, saopštilo je tužilaštvo koje je otvorilo istragu.
 
Na snimcima očevidaca postavljenim na društvenim mrežama, vide se dva crna motocikla parkirana na trotoaru, ispred juverlinice. Jedan naoružani muškarac sa kacigom i obučen u crno, čuvao je stražu.
 
Potom se vide trojica muškaraca kako beže na motociklima.
 
Ta juverlinica Bulgari je već bila meta oružane pljačke u septembru 2021. godine. Tada je odnet nakit vredan oko deset miliona evra.
 
Policija je jednog od kradljivca pogodila u nogu. U junu 2022. uhapšena su i optužena još dvojica osumnjičenih za tu krađu. Svi su zatvoru.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet