Beograđanin uhapšen u Šavniku: Nudio mito saobraćajcu

Policija je u Šavniku uhapsila M.S. (42) iz Beograda osumnjičenog za davanje mita.
Beograđanin uhapšen u Šavniku: Nudio mito saobraćajcu
Foto: Pixabay

Kako se navodi u saopštenju Uprave policije Crne Gore, u subotu je saobraćajna policija, u mestu Kruševice, sprovodeći akciju "Brzina", zaustavila i kontrolisala "audi A6" beogradskih registarskih oznaka koji je vozio M.S, prenose Novosti.

"Prilikom kontrole, M.S. je policijskom službeniku, uz lična dokumenata, ponudio i novčanicu od 20 evra, sa ciljem oslobađanja od prekršajne odgovornosti", navodi policija.

Policija je o tome obavestila tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima.
 
Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti sproveden tužiocu, navodi se u saopštenju Uprave policije.
  • 9

    14.05.2023 22:55
    Bruka
    Za jednu stabilnu pravdoljubivu,ekonomski jaku potfirističku zemlju .Sa samosvesnim i poštenim građanima koji gledaju pink-hepi TV i uživaju u blagodetima poštene domaće policije kojoj je mito potpuno nepoznata stvar . Debilko iz A6 je poneo domaće manire kućnog vaspitanja u beli svet ali je zaboravio lekciju da se tamo plaća u E i to državi ,a ne malim privatnicima koji kupuju stančiće za izdavanje za 500 E. Zato na popravni u kaznenu ustanovu dok barem cenovnik ne nauči. Samo bahato .
  • Boža

    14.05.2023 19:14
    Sramota 20 evra a vozi Audija .
  • frka

    14.05.2023 18:59
    a gde je renome
    Dolazis iz drzave ekonomskog tigra i zlatnog doba. U Srbiji za taj novac ne mozes platiti ni WC.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet