VIDEO Dodik o sebi: Ja sam nacionalno blago Srba i Republike Srpske

Da li je Milorad Dodik nacionalno blago Srba i Republike Srpske - tema je koju je otvorio upravo predsednik Srpske i prvi čovek SNSD.
VIDEO Dodik o sebi: Ja sam nacionalno blago Srba i Republike Srpske
Foto: 021.rs
"Mislim da sam nacionalno bogatstvo Srba i Republike Srpske. Ja mislim... i nisam umišljen. Ozbiljno vam kažem. Ne može se mene ni klonirati ni patentirati. Mislim da su moja volja, i energija koju ulažem u poziciju Srpske, očuvali njene konture, očuvali ovo što sad imamo. Učinili su da je Republika Srpska mirna, stabilna, da nema izazova te vrste", rekao je Dodik za RTRS, prenosi Nova.rs.
On je još dodao da u Srpskoj ima zadovoljnih i nezadovoljnih, kao i svugde u svetu, "ali da se ovde može živeti i da se otvaraju perspektive i šanse da ljudi zarade".
Dodao je da svako onaj ko hoće da radi danas može u Srpskoj da zaradi.
 
  • Pesnik

    16.05.2023 19:49
    Zaustavite Zemlju, silazim!
  • Sabahudin

    15.05.2023 22:38
    Omerović
    Eh da nam je više ovakvih ne samo u RS nego i šire...
  • Jedino

    15.05.2023 15:50
    nacionalno blago ove zemlje su mala deca, kojima treba omoguciti normalan, zdrav razvoj u normalnoj zdravoj sredini u kojoj nikada ti i tebi slični necete imati prilike da opstanete. Izjeli ste u svojoj pohlepi životnu energiju 3 generacije, bezosecajno maltretirajuci svakoga ko ne pristaje da vama sitnim dušama bude sluga. Samo ste obične kukavice nedostojne srpskog porekla.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Tusk rekonstruisao vladu Poljske

Poljski premijer Donald Tusk danas je rekonstruisao vladu, u sklopu koje će dosadašnji koordinator specijalnih službi Tomaš Sjemonjak stupiti na dužnost ministra unutrašnjih poslova.