VIDEO: Erdogan delio ljudima novac ispred biračkog mesta

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan delio je novac biračima.

Kako prenosi Rojters, Erdogan je, ispred biračkog mesta gde je danas glasao, snimljen kako okupljenim pristalicama deli novac.

Podsetimo, Redžep Tajip Erdogan je pobedio u drugom krugu predsedničkih izbora u Turskoj, pobedivši kandidata opozicije Kemala Kiličdaroglua.

Slavlje njegovih pristalica u Istanbulu i Ankari je u toku.

  • @Dusan Dzingurski

    29.05.2023 11:19
    Ostanak Erdogana=pad Vučića
    @Dusan Dzingurski ovo je Vučićev bot, neko vrlo visoko pozicioniran, sa precizno smišljenim i lukavim tekstom. Cilj poruke mu je da sakrije da je Vučić žestoko uzdrman ovom pobedom Erdogana na izborima. Vučić radi protiv Rusije jer non stop u svojim medijima zagovara sankcije Rusiji, i posle toga da sprovede priznanje nezavisnosti Kosova, i ovaj bot Džingurski takođe ovde pokušava da to sve sakrije. Jer Vučićevi mentori su Hill i Britanci i ovo je žestok poraz za njih kako i za njega. Pad Mila u CG, ostanak Erdogana na vlasti su sigurni znaci da Vučić pada
  • CISTAC

    29.05.2023 09:45
    Da malo znate o turskoj kulturi kao sto ne znate iako ste bas vi koji najvise zvonite imate tursko poreklo,znali bi zasto deli novac. E sad sto CIA voli da to namontira sa jeftinim,matorim,izlizanim fazonima koje ne poznaje americki mentalitet i tako obmanjuju javnost to je druga stvar. Realno,turci znaju zasto Erdogan,koliko je ojacao drzavu i kako i kako ne da istoj toj americi da postane popigon za americku vojsku na bosgoru.
  • Realista

    29.05.2023 06:48
    fotokopiranje
    Pa nije džaba srbija bila 500 godina pod Osmanlijama (Turcima)...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.