Madona završila na intenzivnoj nezi, bila i intubirana, odložena svetska turneja

Američka pevačica Madona je u subotu hitno prebačena u bolnicu nakon što je pronađena bez svesti, a zatim je intubirana na intenzivnoj nezi najmanje jednu noć pre nego što je cev uklonjena.
Madona završila na intenzivnoj nezi, bila i intubirana, odložena svetska turneja
Foto: Beta/AP
Kako prenosi američki tabloid Page Six, pevačica je sada budna i oporavlja se, a njena ćerka Lurd Leon je bila uz nju sve vreme.
Madonin dugogodišnji menadžer, Gaj Oziri, objavio je na Instagramu da je Madona imala ozbiljnu bakterijsku infekciju koja je dovela do višednevnog boravka na intenzivnoj nezi.
"Još je pod nadzorom lekara. Očekujemo potpuni oporavak", naveo je Oziri.
 
Ranije ove godine, Madona je najavila da će pokrenuti turneju Celebration u čast 40. godišnjice muzičke karijere.
 
Planirano je da svetska turneja od 84 dana počne 15. jula u Rodžers Areni u Vankuveru, ali je Ozeri objavio da je odložena zbog zabrinutosti za zdravlje pevačice.
 
"Podelićemo više detalja sa vama čim ih budemo imali, uključujući novi datum početka turneje i pomerenih nastupa", dodao je on.
  • Natali

    29.06.2023 11:41
    Nebitno
    Mislim da to nema veze sa korišćenjem narkotika u dvadesetim. Žena se x puta podvrgla plastičnim operacijama koje vrlo često izazivaju infekcije. Osim toga, moglo je bilo šta dovesti do hospitalizacije,počevši od najobičnije gripe... I zvezde su od krvi i mesa. Svakako je niti hrišćanski niti moralno želeti nekome loše. Samo nek se oporavi, a sve otom potom.
  • Q

    29.06.2023 10:38
    @Mix
    Odlican i Istinit Komentar! Nebih vise nista dodao..ko je svati shvatio je ko nije njegov problem mada nevidim kakva je ovo Vest a kamoli problem! Javna ličnost i ništa vise!
  • Q

    29.06.2023 10:37
    @Mix
    Odlican i Istinit Komentar! Nebih vise nista dodao..ko je svati shvatio je ko nije njegov problem mada nevidim kakva je ovo Vest a kamoli problem! Javna ličnost i ništa vise!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.