Policajac koji je ubio tinejdžera kod Pariza optužen za ubistvo sa umišljajem

Policajac odgovoran za smrt sedamnaestogodišnjeg tinejdžera kod Pariza od pre dva dana, optužen je za ubistvo sa umišljajem.
Policajac koji je ubio tinejdžera kod Pariza optužen za ubistvo sa umišljajem
Foto: Beta/AP

Kako je saopštilo francusko tužilaštvo, on je sada u istražnom zatvoru. 

"U sklopu istrage za ubistvo sa umišljajem, ovaj policajac je optužen po ovoj tački i određen mu je istražni zatvor", navodi se u saopštenju.

Tinejdžer je usmrćen iz vatrenog oružja.
 
Nakon njegovog ubistva su širom Francuske izbile demonstracije, a zbog njih je proglašen i policijski čas u gradu Klamar.
 
Francuski ministar unutrašnjih poslova Žeral Darmanen izjavio je da je 150 ljudi uhapšeno tokom protesta druge noći po redu.
  • Realista

    29.06.2023 22:57
    Šansona...
    E tako se populistički prodaje magla, sve za glas - jedan je Makron, lutka krupnog kapitala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Tusk rekonstruisao vladu Poljske

Poljski premijer Donald Tusk danas je rekonstruisao vladu, u sklopu koje će dosadašnji koordinator specijalnih službi Tomaš Sjemonjak stupiti na dužnost ministra unutrašnjih poslova.