U olujnom nevremenu u Brčkom nastradala žena, više povređenih u Bijeljini

Jedna žena poginula je večeras u Brčkom koje je pogodilo olujno nevreme, objavili su sarajevski mediji. Više od dvadeset osoba u Brčkom je zatražilo je lekarsku pomoć.
U olujnom nevremenu u Brčkom nastradala žena, više povređenih u Bijeljini
Foto: 021.rs
Vetar je u Brčkom je čupao drveće, lomio grane, oštetio je i nekoliko automobila, a dogodila su se i dva požara, saopšteno je iz Operativno-komunikacionog centra Brčko distrikta.
U jednoj kući izbio je požar, koji je, kako se navodi, izazvao udar groma.
Na terenu su sve vatrogasne jedinice i rade na raščišćavanju.
 
Olujno nevreme pogodilo je večeras i Bijeljinu, a prema prvim informacijama povređeno je osam osoba.
 
Nevreme, koje je danas u popodnevnim časovima krenulo iz Slovenije, a potom pogodilo Hrvatsku, posebno Zagreb, preselilo se večeras na severni i severozapadni deo BiH.
 
Nevreme je nanelo veliku materijalnu štetu u Krajini, Posavini i Tuzlanskom kantonu, a grad je padao i u okolini Zenice.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet