Smenjen oficir grčkog ratnog vazduhoplovstva zbog eksplozije u skladištu municije

Komandant 111. lovačkog krila grčkog ratnog vazduhoplovstva smenjen je zbog eksplozije u vojnom skladištu municije, izazvane požarom na području Nea Anhijalos u centralnom delu Grčke.
Dobro obavešteni izvori potvrdili su da se na osnovu prvih dokaza kojima raspolažu istražni organi može zaključiti da je bilo mnogobrojnih bezbednosnih propusta u transportu i skladištenju municije, prenosi državni portal ERT njuz.

Prema zvaničnim informacijama, odlukom načelnika Generalnog direktorata za odbranu, komandant 111. lovačkog krila grčkog ratnog vazduhoplovstva u vazduhoplovnoj bazi Nea Anhijalos razrešava se dužnosti do okončanja hitnog administrativnog postupka tokom kojeg bi trebalo da se utvrde uzroci eksplozije u skladištu municije u regionu Tesalija.

Dosadašnji komandant će biti prekomandovan u štab taktičke avijacije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet