Napad u Seulu: Devet osoba izbodeno nožem, četvoro povređeno automobilom

Devet osoba je izbodeno nožem, a četvoro povređeno automobilom kojim je upravljao napadač danas u južnokorejskom gradu Seongnamu, u blizini glavnog grada Seula.

Jedna osoba je uhvaćena. Napad se dogodio u blizini stanice Seohyeon, područja udaljenog oko 20 km od Seula, gde se nalazi velika robna kuća i druge prodavnice, navodi se u saopštenju policije.

Prema navodima, 12 osoba je hospitalizovano. Motiv napada nije za sada poznat.
Incident se dogodio samo nekoliko dana nakon još jednog napada nožem u Seulu, u kojem je jedna osoba ubijena, a tri su ranjene.
 
Zbog tih slučajeva Nacionalna policijska agencija je za danas zakazala sastanak sa regionalnim policijskim šefovima o suzbijanju  napada na nasumične mete.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet