VIDEO: Masovna tuča navijača AEK-a i Dinama u Grčkoj, jedan mladić izboden na smrt

Navijač grčkog AEK-a ubijen je u tuči fudbalskih navijača tog kluba i zagrebačkog Dinama, prenosi portal grčke TV ERT.
Dvadesetdvogodišnji mladić je stradao pošto je zadobio više uboda nožem, a povređena su četiri Grka i četiri Hrvata.
Uhapšena su 82 hrvatska navijača, jedan Austrijanac, jedan Bosanac, jedan Albanac, jedan Nemac i dva Grka, navodi televizija. Još pet grčkih i tri hrvatska navijača su uhapšeni i smešteni u bolnicu.
 
Oštećene su mnoge radnje i automobili, jer su hrvatski navijači zapalili kante i suvo granje u blizini otvorenog parkinga i razbili šoferšajbne na automobilima, navodi ERT.
 
 
Grupa od 150-200 navijača Dinama stigla je organizovano u Grčku, uoči današnje utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između AEK-a i Dinama.
 
Uprkos zabrani prisustva gostujućih navijača na utakmicama trećeg pretkola Lige šampiona između aktuelnog hrvatskog prvaka Dinama i grčkog AEK-a, deo navijača zagrebačkog kluba doputovao je u Atinu gde je za danas bila zakazana prva utakmica.
 
Utakmica je odložena zbog incidenta.
 
  • /

    08.08.2023 22:22
    S obzirom na cenu izgradnje nacionalnog stadiona, i jos dosta toga, jasno je da su usluge ovakvih organizovanih formacija drzavi dragocene.
    Znamo da svaka drzava na svetu koristi ovakvu jeftinu vojsku bez viska skrupula, ali ova nasa im se bas udvara
  • pop

    08.08.2023 20:15
    alek
    kod nas u srbiji navijači vladaju
  • Mare

    08.08.2023 14:25
    Fuj
    @Dule
    Kosovo je Srbija, šabane

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet