U gepeku pokušala da prošvercuje ćerku iz Grčke u Severnu Makedoniju

Državljanka Južnofričke Republike (57) uhvaćena je na graničnom prelazu "Medžitlija" kod Bitolja u pokušaju da ćerku (23) u gepeku automobila prebaci iz Grčke u Severnu Makedoniju.
U gepeku pokušala da prošvercuje ćerku iz Grčke u Severnu Makedoniju
Foto: Pixabay
To su saopštili carina i policija.
Precizira se da se u ponedeljak, 7. avgusta, na ulazu u Severnu Makedoniju na graničnom prelazu sa Grčkom u Bitolju prijavila državljanka Južnoafričke Republike inicijala C. L.R. (57), kao vozač iznajmljenog automobila i da je na pitanje carinika da li ima šta da prijavi za carinsku kontrolu odgovorila da nema.
"Carinik je posumnjao u tu izjavu i odlučio je da izvrši fizičku kontrolu vozila, nakon čega je u gepeku vozila zatekao neprijavljeno lice. Proverom putne isprave utvrđeno je da se radi o državljanki Južnoafričke Republike sa inicijalima C.D.J. (23)", piše u saopštenju Carinske uprave i dodaje da je taj slučaj predat u nadležnost policijskoj stanici na grančnom prelazu "Medžitlija".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet