VIDEO: Spasilac na bazenu nogom gurnuo mladića sa skakaonice, pao sa deset metara

U austrijskom gradu Štajr spasilac je gurnuo posetioca bazena s deset metara visokog tornja.
Snimak incidenta na kojem se vidi šta se desilo je objavljen na društvenim mrežama.
Dana 13. avgusta, spasilac na bazenu opštine Štajr u Gornjoj Austriji gurnuo je posetioca sa skakaonice. Na dostupnom snimku može se primetiti kako se posetilac držao za ogradu skakaonice pa je spasilac upotrebio nogu da ga pritisne u leđa. Nakon nekog vremena, muškarac je pustio ogradu i pao s visine od deset metara.
 
Spasilac je u međuvremenu ispitan, izvinio se i navodno priznao da je njegova akcija bila neprimerena. Odluka o njegovoj sudbini biće doneta narednih dana, dok se žrtva još nije oglasila.
 
Okolnosti koje su prethodile ovom događaju nisu sasvim jasne, a svedoci imaju različite verzije događaja.
 
Prema izjavama svedoka, muškarac je predugo stajao na skakaonici jer ga je uhvatio strah. Uskoro mu je prišao spasilac i gurnuo ga.
  • Jos jedan Deki

    30.08.2023 01:08
    @Dejan
    Ma sta sa 50 metara, skacu iz Medjunarodne svemirske stanice, video sam i ja kao ti na crtanom filmu to, nema veze sto u pravom zivotu skokovi sa 46 metara ili vise na kopnu ili 76 metara ili vise u vodu su u 97% slucajeva fatalni, a u ostala 3% dovode do teskog invaliditeta, na stranu i svi zakoni fizike.
  • Ajme Nama

    29.08.2023 23:19
    Ovo je blaža verzija kad Mujo Hasu ohrabruje da skoči, jer su u Austriji, a UBOSNI to je bez vode.
  • Boki

    29.08.2023 20:08
    Kišobran
    Dejane, baš si me nasmejao sa kišobranom :). Treba onako da se poguri i lepo kisne i onda je muškarac.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Uhapšen bivši zamenik ministra odbrane Rusije

Bivši zamenik ruskog ministra odbrane, general Dmitrij Bulgakov, uhapšen je zbog sumnje na korupciju, izjavila je za agenciju RIA novosti predstavnica Istražnog komiteta Svetlana Petrenko.

EU produžila mandat Lajčaku do 31. januara

Savet EU usvojio je odluku o produžetku mandata specijalnom izaslaniku EU za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslavu Lajčaku do 31. januara 2025. godine.