Grk uhapšen zbog nuđenja mita makedonskom policajcu

Državljanin Grčke uhapšen je na graničnom prelazu "Bogorodica" jer je ponudio mito od 20 evra da bez "zelenog kartona" uđe u Severnu Makedoniju.
Grk uhapšen zbog nuđenja mita makedonskom policajcu
Foto: Pixabay
Kako se navodi u saopštenju policije Severne Makedonije, na graničnom prelazu Bogorodica u 17.45h policijski službenici su uhapsili H. J. iz Grčke zbog nuđenje mita.
Precizira se da je Grk pokušao da automobilom "pežo 206" nemačke registracije uđe u Severnu Makedoniju, ali nije imao zelenu kartu.
"Kada mu je policajac rekao da mora da izvadi zeleni karton počeo je da se ponaša agresivno, a potom policajcu ponudio mito od 20 evra. H. J. je odmah lišen slobode, a nakon dokumentovanja slučaja biće podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Đevđeliji", navodi se u saopštenju policije.
  • Aleksandar

    03.09.2023 22:42
    Istina
    Kada bi sudili u Novom Sadu policajac bi dobio 6 meseci zatvora
  • Pera

    03.09.2023 10:53
    .....
    U sns srbiji te uhapse ako ne ponudis mito
  • G pen

    03.09.2023 08:54
    Mislio da je u Srbiji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.