Dodik: Šmita ćemo dočekati jajima

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će visokog predstavnika u BiH Kristijana Šmita, ako se pojavi u Republici Srpskoj, dočekati jajima.
Dodik: Šmita ćemo dočekati jajima
Foto: 021.rs
"Oni se plaše toga da li ću ja okupiti pet hiljada ljudi da Šmita gađaju jajima kada se pojavi u Republici Srpskoj. Prošlo je vreme tenkova i pušaka, prošlo je vreme i paradajza, pa moramo jajima", rekao je Dodik na izbornoj skupštini mladih Saveza nezavisnih socialdemokrata (SNSD), čiji je lider.
Dodik je ranije zapretio Šmitu, koga ne priznaje kao visokog predstavnika, da će ga, ako se pojavi u Republici Srpskoj, policija uhapsiti, a onda "izbaciti" sa teritorije tog bh. entiteta.
Na Dodikove pretnje Šmit je odgovorio kako se uskoro sprema za posetu Repubici Srpskoj, gde, kako je naveo, ima niz planiranih sastanaka.
  • Brajan

    11.09.2023 12:15
    Tako
    Je , proßlo je vreme kolonijalizma , nisu Srbi iz Bosne birali Šmita ! Podrška demokratski izabranom predsedniku !
  • 9

    11.09.2023 09:33
    Pazi medo
    da ti ih Schmidt ne zavrne .
  • Ana

    10.09.2023 15:57
    Lazni srBski patriJota
    Nedavno sam navela da nista nece biti od Dodikovih najava o hapsenju Smita.
    Onaj ko veruje Dodiku gori je od njega.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Belorusija zabranila Dojče vele

Beloruske vlasti proglasile su danas beloruski servis nemačkog državnog medija Dojče vele ekstremističkom organizacijom i zabranile njegove aktivnosti u zemlji.