Uhapšeni fudbaleri Real Madrida zbog snimka maloletnice

"El Confidencial" piše da su pripadnici "civilne garde" uhapsili najmanje trojicu fudbalera Real Madrida.
Uhapšeni fudbaleri Real Madrida zbog snimka maloletnice
Foto: Pixabay
Razlog je, prema pisanju ovog uticajnog španskog lista, video erotskog sadržaja na kojem se nalazi maloletnica, a koji je počeo da kruži unutar ekipe.
 
Zvaničnici Reala za sada nisu bili dostupni za komentar, javlja Rojters.
List El Confidencial preneo je ranije, pozivajući se na izvore iz istrage, da su uhapšena tri igrača omladinske akademije, rezervnog i trećeg tima, a da je slučaj proistekao iz policijske prijave koju je 6. septembra na Kanarskim ostrvima podnela majka maloletne žrtve.
Prema izveštaju, glavni predmet istrage je igrač Real Madrida C - trećeg tima španskog kluba, koji je navodno snimio svoju seksualnu vezu sa 16-godišnjom žrtvom.
 
Radio stanica Cadena SER izvestila je da je veza bila sporazumna, navodi Rojters.
 
Druga dva igrača su, navodno, podelila video bez pristanka maloletnice posredstvom mobilne aplikacije za razmenu poruka VhatsApp, javili su El Confidencial i Cadena SER.
 
Sva trojica su privedena jutros u Madridu, a osumnjičeni su za krivično u španskom krivičnom zakonu poznato kao kao "otkrivanje tajni seksualne prirode", navodi se u izveštajima.
Hapšenja su usledila u teškom trenutku po španski fudbal, usred optužbi protiv bivšeg šefa fudbalske federacije Luisa Rubijalesa za seksualno zlostavljanje.
 
Rubijales je prošlog meseca, nakon što je ženska fudbalska selekcija Španije osvojila Svetsko prvenstvo, poljubio reprezentativku Dženi Ermoso u usta, izazvavši talas ogorčenja protiv seksizma i mačo ponašanja u Španiji.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet