Muškarac iz Zvornika kažnjen jer je vređao Dodika

MUP Republike Srpske kaznio je danas u Zvorniku Saliha Nožinovića, jer je, kako su naveli, "izazvao uznemirenost i strah", upućivanjem pogrdnih reči predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku.
Muškarac iz Zvornika kažnjen jer je vređao Dodika
Foto: 021.rs
MUP RS izdao je Nožinoviću prekršajni nalog, jer je ispred jednog ugostiteljskog objekta u Zvorniku rekao da je Dodik "debeli krmak", preneli su sarajevski mediji.
"Imenovani (Salih Nožinović) je 4. avgusta narušio javni red i mir tako što je povišenim i drskim tonom više puta govorio ispred ugostiteljskog objekta La Scala: Dodik je debeli krmak", navodi se u prekršajnom nalogu.
Dodaje se da je Nožinović još rekao da se "ne boji ni policije niti načelnika policije, već samo dragog Alaha, te je time kod lica Nikole Kukolja izazvao uznemirenost i strah", objavili su sarajevski mediji.
  • 696

    16.09.2023 16:43
    Zbunjujuće
    Mislio sam da se kažnjavaju ljudi koji lažu, a ne oni koji govore istinu.
  • Jovo

    16.09.2023 12:59
    Uvredio Dodika? Ironija je što on nit se vređa za šta, nit se stidi za išta.
  • Jakobsfield

    16.09.2023 08:27
    Interpol
    A jel ako to kažeš van Republike Srpske dobiješ interpolovu poternicu? Pitam za druga...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Belorusija zabranila Dojče vele

Beloruske vlasti proglasile su danas beloruski servis nemačkog državnog medija Dojče vele ekstremističkom organizacijom i zabranile njegove aktivnosti u zemlji.