Uhapšen vozač autobusa u Crnoj Gori, osetio bol u glavi pa sleteo u provaliju

Vozač autobusa koji je sleteo u provaliju na pravcu između Obzovice i Brajića priveden je u Odeljenje bezbednosti Cetinje gde će biti saslušan.
Vozač je nepovređen, a iz provalije su ga izvukli spasioci.
Kada se prva ekipa lekara spustila do vozača, on im se požalio da je osetio jak bol u potiljku glave i da je tada autobus na usponu Obzovice u desnoj krivini udario u bankinu, probio je i potom je vozilo sletelo u provaliju.
Najmanje dve osobe su poginule u današnjem udesu autobusa u mestu Obzovica, na putu Cetinje - Budva, a više je povređenih, potvrđeno je iz Uprave policije na društvenoj mreži Iks.
  • Bojan

    19.09.2023 22:53
    Uvek sam i kritikovao to sto vozaci voze nocu treba uvesti da krecu ujutru i stizu uvece cak iako se menjaju na smenu opet nije noc da covek ne spava. Treba i putnike olose navici na putovanje ujutru da dignu svoja dupeta ranije pa mogu i crkavati u busu dok vozaci voze a najbitnije da su odmorni da se krene ujutru i stigne na destinaciju uvece pa opet vece mogu da provedu u hotelu odmore a ne da se nocu drkaju i voze po putevima.
  • jovica s brcima

    19.09.2023 21:37
    divim se komentarima ovde.... mora biti priveden da da izjavu... ako nije pijan drogiran.... bice lakse po njega... bol u potiljku i da ima 6 vozaca to je iznenada i sta vrede drugih 6 kada nije volan kod njih nego kod ovog kog je bol omeo u voznji i izazvao dekoncentraciju koja i u trajanju od sekundu dve moze da ima kobne posledice..... da cujem ostale mudrosere?
    saucesce porodicama nastradalih povredjenima brz oporavak
  • Zovem se Stevo

    19.09.2023 21:29
    INAČE
    I nikom ništa, malo morgen.
    Vozač, dispečer, gazda, svi u policiju, pa da vidimo .........

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet