Vučiću i Dodiku za Dan opštine: Ključevi Bratunca

Odbornici Skupštine opštine Bratunac u BiH doneli su danas odluku da se predsednicima Republike Srpske i Srbije Miloradu Dodiku i Aleksandru Vučiću dodeli posebno priznanje povodom Dana opštine.
Vučiću i Dodiku za Dan opštine: Ključevi Bratunca
Foto: 021.rs
Oni će dobiti Ključ grada sa poveljom počasni građanin te lokalne zajednice, prenela je Radio-televizija Republike Srpske.
Šef kluba odbornika Saveza nezavisnih socijaldemokrata u bratunačkom parlamentu Marko Mrkajić izjavio je Srni da je Skupština opštine odlučila da se Dodiku i Vučiću uruči to posebno priznanje za doprinos i podršku u realizaciji istorijskih kapitalnih projekata na području te opštine.

Mrkajić je dodao da će ta priznanja biti uručena na svečanoj sednici lokalnog parlamenta povodom Dana opštine, 25. septembra. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet