Dodik jednoglasno izabran za predsednika Saveza nezavisnih socijaldemokrata

Milorad Dodik jednoglasno je reizabran za predsednika Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) na sedmom Saboru stranke u Doboju, preneo je RTRS.
Dodik jednoglasno izabran za predsednika Saveza nezavisnih socijaldemokrata
Foto: 021.rs

Dodika je podržalo 937 delegata. Sabor SNSD izabrao je i novi Glavni odbor stranke koji broji 410 članova.

Posle glasanja Dodik je istakao da pojedinci žele da smanje snagu SNSD, kao i da takvim osobama poručuju da je on tu da se bori za stabilnost i mir.

"Borimo se za slobodu srpskog naroda. Ustav BiH govori o pravu naroda koji žive u njoj i mi se zalažemo za to", rekao je Dodik.
 
On je ponovio da je BiH nametnuta i prisilna zajednica, kao i da će se u nekom budućem periodu možda stvoriti mogućnost predlaganja sporazuma o mirnom razlazu između Republike Srpske i Federacije BiH.
 
Saboru SNSD u Doboju prisustvovalo je više od 2.000 gostiju, simpatizera stranke i drugih visokih zvanica iz Srpske, BiH, Srbije, Rusije, Mađarske, Rumunije.
  • Komšinica

    30.09.2023 19:00
    Super
    Nadam se da će se trajno odseliti tamo gde je izabran
  • zztop

    30.09.2023 18:12
    Al se iznenadih , a jel bio protukandidat il je mile jedinin ... je mile razdružit ćeš se od BiH i odnet onoliko zemlje koliko ti se uvati za opanke ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet