BiH: Srednjoškolac pištoljem pretio profesorki, pa pobegao iz škole

Učenik Srednje mešovite škole u Žepču uhapšen je pošto je danas u školu doneo pištolj i pretio profesorki.
BiH: Srednjoškolac pištoljem pretio profesorki, pa pobegao iz škole
Foto: 021.rs

Portparolka Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Aldina Alić izjavila je da je policija o ovom incidentu obaveštena oko 13.15 časova.

Uprava škole informisala je policiju da je učenik prvog razreda vatrenim oružjem uputio pretnje profesorici, a potom pobegao iz škole.

"Odmah su obaveštene sve policijske patrole, a u kontaktu sa ocem učenika stigla je informacija da je pronađen i da je pod kontrolom", kazala je Alić, preneli su sarajevski mediji.
 
Dodala je da u pištolju nije bilo metaka.
  • Dario Car

    12.10.2023 00:51
    JBG sve bi bilo mnogo bolje da nema škole i da nam roditelji daju džeparac doživotno. Momak je u 101% pravu. Pravi čovek za kombinat.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet