Zbog otmice Pakistanca u Bihaću uhapšeno pet osoba

Pripadnici Federalne uprave policije uhapsili su u Bihaću pet osoba zbog sumnje da su oteli državljanina Pakistana i za njegovo puštanje na slobodu tražili 15.000 evra od njegovih prijatelja.
Zbog otmice Pakistanca u Bihaću uhapšeno pet osoba
Foto: 021.rs
Državljanina Pakistana otelo je 9. oktobra više osoba iz Bihaća, saopšteno je iz Federalne uprave policije.
Otmičari su tu osobu do juče držali zatvorenu i prisilili ga da telefonom pozove prijatelje, državljane Pakistana koji se nalaze u prihvatnom centru Lipa u Bihaću i druge prijatelje u BiH od kojih je traženo da uplate 15.000 evra u zamenu za njegovo puštanje na slobodu.
Pripadnici Federalne uprave policije locirali su otmičare u saradnji sa Obaveštajno-bezbjednosnom agencijom BiH  (OBA) i Ministarstvom unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona.
 
Oteti državljanin Pakistana pronađen je sa vidnim povredama, posle čega je prevezen u Kantonalnu bolnicu u Bihaću.
 
Uhapšeni su ispitani u svojstvu osumnjičenih, oduzeti su im mobilni telefoni i kartice i pretresene prostorije u kojim stanuju i koje koriste.
 
Osumnjičene osobe biće predata na dalje postupanje Tužilaštvu Unsko-sanskog kantona uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu.
  • Кеба

    16.10.2023 13:24
    ...
    @002211
    Не него су Хрвати из Шида..
  • w/e

    12.10.2023 16:21
    hahahah
    Nisu im rekli na vreme da su Pakistanci daleko veca beda od nas.
  • 002211

    12.10.2023 12:34
    Jesu Srbi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet