Nemačka ministarka pozvala na deportaciju pristalica Hamasa

Ministarka unutrašnjih poslova Nemačke Nensi Fezer je danas izjavila da pristalice Hamasa treba da budu deportovane iz te zemlje gde je to moguće.
Nemačka ministarka pozvala na deportaciju pristalica Hamasa
Foto: Pixabay
Dodala je da vlasti budno prate potencijalne islamističke napadače.
"Ako smo u mogućnosti da deportujemo pristalice Hamasa, moramo to da uradimo", rekla je Fezer novinarima posle razgovora sa zvaničnicima Federalne kancelarije kriminalističke policije, preneo je britanski list "Gardijan".
Ukazala je na to da službe bezbednosti pažljivije prate "islamističku scenu".
 
Nedavni oružani napad islamiste u Briselu, s tri mrtva, navela je kao indikaciju pretnje povezane sa širom napetošću zbog rata Izrael-Hamas.
  • @SRB-IN

    21.10.2023 13:52
    Hamas nisu borci za slobodu. Ne znam zasto ih se Palestina nije odrekla. Oni ne predstavljaju Palestince.Oni Palestini nanose vise stete, nego bilo ko spolja. Niko normalan ne moze podrzavati Hamas, posle onog sto su uradili.
  • mile

    21.10.2023 12:23
    Šta ona priča,teta angela ih je pustila da uđu u Evropu.
  • dz0

    21.10.2023 10:33
    A sta kaze ministarka za 1 milion dece ispod 18 godina u Palestini? Gde je njih deportovala u svojoj savesti?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet