VIDEO: Mali avion izleteo sa piste prilikom sletanja u Teksasu i udario u automobil

Mali elisni avion je izleteo je s piste prilikom sletanja na aerodrom u Teksasu, pre nego što je skliznuo i udario u automobil koji je prolazio obližnjim putem, javlja BBC.
Na video-snimku koje je snimio slučajni prolaznik Džek Šnajder vidi se kako avion proleće kroz ogradu tokom prinudnog sletanja.
"Video sam avion kako se brzo spušta niz pistu. Znao sam da neće imati vremena da stane", rekao je Šnajder za lokalnu televiziju VFAA, navodeći da je išao prebrzo i da su se gume dimile.
Vozač automobila je sa lakšim povredama prevezen u bolnicu, a dve osobe u avionu nisu povređene.
 
Federalna uprava za vazduhoplovstvo istražuje uzrok nezgode. 
 
  • Bananamen

    14.11.2023 15:26
    Brz na telefonu. Spor na pruzanju pomoci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.