Trogodišnjak pronašao pištolj i slučajno usmrtio mlađeg brata

Trogodišnji dečak pronašao je pištolj u majčinoj torbici i slučajno upucao svog dvogodišnjeg brata, smrtno ga ranivši, saopštila je policija Gerija, grada u američkoj saveznoj državi Indijani.
Trogodišnjak pronašao pištolj i slučajno usmrtio mlađeg brata
Foto: Pixabay
Policajci su poslati u lokalnu bolnicu u petak uveče zbog dvogodišnje žrtve vatrenog oružja, prenosi Associated Press.
 
Detetova majka rekla je tamošnjim policajcima da je njen trogodišnji sin pronašao pištolj u njenoj torbici nakon što je izašla iz spavaće sobe i da je slučajno upucao svog mlađeg brata, koji je kasnije preminuo od rane. 
U toku je istraga.
 
Gradonačelnik Džerom A. Prins i šef policije Entoni Titus naglasili su da je važno da odrasli preduzmu sve da vatreno oružje i druge naprave koje bi mogle "postati oružje u rukama nevine dece" bude na bezbednom mestu, van dometa. 
Naročito su apelovali na korišćenje kutija za oružje, sefova ili brava za oružje. 
  • Mickey

    20.11.2023 14:34
    Metak po metak, imetak
    A lepo ih Vučko zvao da predaju oružije...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet