VIDEO: Muškarac na aerodromu u SAD-u otvorio izlaz za nuždu u avionu i popeo se na krilo

Muškarac koji je bio na letu kompanije "Southwest Airlines" otvorio je u nedelju vrata za slučaj opasnosti i popeo se na krilo aviona dok je avion bio na aerodromu Luis Armstrong u Nju Orleansu.
VIDEO: Muškarac na aerodromu u SAD-u otvorio izlaz za nuždu u avionu i popeo se na krilo
Foto: Pixabay
Prema navodima policije, 38-godišnji muškarac je otvorio vrata za izlaz u slučaju nužde kako bi došao do krila aviona. Letelica je u to vreme bila stacionarana, a osoblje je uspelo da zaustavi dotičnog putnika i zadrži ga do dolaska policije.
Zed Vebster, koji je tog dana bio u avionu, kazao je za CNN kako mu se činilo da su se posvađala dva putnika i da se plašio da ne dođe do fizičkog obračuna. Zatim je izvadio mobilni i počeo da snima incident. Čim je počeo da snima, putnik je otvorio vrata za slučaj opasnosti i skočio napolje.  
Policija je saopštila da je 38-godišnjak delovao nesuvislo. Prevezen je u bolnicu na procenu psihičkog stanja jer su službenici pretpostavili da je u pitanju neki problem s mentalnim zdravljem.
 
"Nema naznaka da je muškarac nešto ostavio u avionu, niti je kod njega pronađeno oružje", saopštila je policija i dodala da je istraga incidenta u toku.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet