U napadu nožem u Njujorku ubijene četiri osobe, među njima dvoje dece: Povređeni i policajci

Četiri osobe su poginule, uključujući dvoje dece, u napadu nožem u Kvinsu u nedelju ujutru.
U napadu nožem u Njujorku ubijene četiri osobe, među njima dvoje dece: Povređeni i policajci
Foto: Pixabay

Ubijeni su 11-godišnja devojčica, 12-godišnji dečak, 44-godišnja žena i muškarac od 30 godina, a veruje se da su svi članovi porodice, saopštila je policija, prenosi N1.

U napadu su povređene tri osobe od kojih jedna teško. Među povređenima su i dva policajca koja su došla na mesto događaja.
 
Kako piše CNN, policija je primila poziv hitne pomoći nešto posle 5 sati ujutro od mlade žene, koja je rekla da je njen rođak ubio članove njene porodice, rekao je šef policijske uprave Njujorka Džefri Madri na konferenciji za novinare.
Policajci po dolasku ​​videli čoveka kako izlazi sa prtljagom, koji je potom izvukao kuhinjski nož na policajce, jednog ubo u vrat i grudi, a drugog udario u glavu, dodao je načelnik. 
 
Jedan od policajaca je izvukao oružje i pucao, ubivši osumnjičenog, rekao je Madri.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.