Putin najavio kandidaturu na predsedničkim izborima sledeće godine

Ruski predsednik Vladimir Putin najavio je danas da će se kandidovati za predsednika na izborima u martu 2024. godine, javile su ruske novinske agencije.
Putin najavio kandidaturu na predsedničkim izborima sledeće godine
Foto: Beta/AP
Putin je saopštio odluku u Kremlju, na ceremoniji odlikovanja.
Kako prenosi Ria Novosti, Putin je ruskom borcu u Ukrajini Artjomu Žogi rekao da će biti kandidat za peti predsednički mandat.
Predsednički izbori u Rusiji zakazani su za 17. mart 2024. godine.
  • Mrgud

    09.12.2023 08:50
    @Zamenik Zamenika
    E budale ja Rusiju sanjam svake noci i bez njih smo propali u svakom smislu! Ziveo Car Putin jer je on potomak Romanovih po majci dok sa očeve potomak Staljina! Neuništiv je i razbucacemo svi zajedno NATO i zajedno vratiti Kosovo i sve otete Srpske Zemlje!!! Ziveo Putin!!!
  • Bot

    09.12.2023 00:32
    Ja sam bot, volim Rusiju i propagiram Putina, a onda odem u nemački Lidl i to Wagenom. Možda sam licemer ali mi se isplati.
  • Realista

    08.12.2023 23:46
    srba i rusa 200 miliona...
    Pobeđuje sa 103% glasova garant!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet