U Zvorniku uhapšeno sedam osoba osumnjičenih za genocid

Policijski službenici Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) uhapsili su danas na području Zvornika sedam osoba.
U Zvorniku uhapšeno sedam osoba osumnjičenih za genocid
Foto: Pixabay
Uhapšeni su osumnjičeni da su počinili genocid.
Iz SIPA su saopštili da se uhapšeni sumnjiče da su počinili "krivično delo genocid u vezi sa krivičnim delima individualna i komandna odgovornost i pomaganje propisana Krivičnim zakonom Bosne i Hercegovine".
 

"Uhapšene osobe će posle kriminalističke obrade u prostorijama SIPA, biti predata u dalju nadležnost Tužilaštvu Bosne i Hercegovine", naveli su iz SIPA-e.

  • Gimme Shelter

    15.12.2023 19:56
    Ako su krivi za takve zločine, onda su zaslužili minimum doživotne kazne zatvora.
  • b

    15.12.2023 19:24
    Ako su krivi naravno da treba da odgovaraju,ali bi bilo lijepo da sud BIH skine prasinu sa podnesenih tuzbi za ratne zlocine nad Srbima u BIH i izvadi te predmete iz fioke, sramota je da se oni slobodno setaju sto R.Srpskom sto Federacijom,cak i javno priznaju svoje zlocine i niko im nista ne moze.

    Vecina normalnih Bosnjaka isto razmislja, kaznjavanje ratnih zlocinaca sa SVIH strana je vazno za buducnost naroda koji zivi u BIH.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Belorusija zabranila Dojče vele

Beloruske vlasti proglasile su danas beloruski servis nemačkog državnog medija Dojče vele ekstremističkom organizacijom i zabranile njegove aktivnosti u zemlji.