Dodik čestitao Vučiću i SNS uz poruku: Ponosan sam na građane Republike Srpske koji su glasali

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je u nedelju uveče predsedniku Srbije Aleksadru Vučiću na pobedi na izborima.
Dodik čestitao Vučiću i SNS uz poruku: Ponosan sam na građane Republike Srpske koji su glasali
Foto: 021.rs
Takođe, Dodik je čestitao i predsedniku SNS Milošu Vučeviću.
"Čestitam svim građanima koji su glasali za napredak i prosperitet i u ovim izazovnim međunarodnim okolnostima izabrali političku stabilnost Srbije", naveo je Dodik na platformi X.
On je rekao da je ponosan na sve ljude iz Republike Srpske koji su glasali na izborima i time pokazali dodatnu integraciju Srpske sa Srbijom.
 
Podsetimo da je tokom juečrašnjeg glasanja jedna od najspornijih situacija bilo navodno dovođenje birača iz Republike Srpske autobusima na glasanje u beogradsku Arenu.
  • Moj Beograd

    19.12.2023 09:17
    Gospodine Smit, pomozite i zaustavite ovaj kriminal. Parlament BIH da odmah ukine dvojno drzavljanstvo.
  • Lale

    18.12.2023 18:14
    Sramotno
  • Pa da

    18.12.2023 15:18
    kada nemožeš da budeš ponosan na svoje lično poštenje, moral, čast i vrline koje krase ljude od integriteta, moraš se ponositi svojom poniznošcu i poltronstvom prema av.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet