Autobus sa turistima iz BiH se prevrnuo kod Venecije: Povređeno 10 osoba, vraćali se u Trst

Deset osoba lakše je povređeno kada se autobus sa turistima iz Bosne i Hercegovine prevrnuo se u italijanskom mestu San Dona di Piave, nedaleko od Venecije.
Autobus sa turistima iz BiH se prevrnuo kod Venecije: Povređeno 10 osoba, vraćali se u Trst
Foto: Pixabay
Kako prenosi portal Klix.ba, u trenutku nesreće u autobusu je bilo 79 ljudi, uključujući dvojicu vozača.
Vatrogasci su izvukli sve putnike, a pomoć im je pružilo medicinsko osoblje, koje je stiglo sa brojnim kolima hitne pomoći i potom ih prebacilo u Hitnu pomoć u Jezolu.
Autobus se vraćao u Trst, nakon što su ljudi iz njega dočekali Novu godinu na Punta Sabioni.
 
Policija je bila na licu mjesta kako bi obavila uviđaj nesreće. Akcije spašavanja vatrogasaca završene su 1. januara oko 7.30 ujutru. U međuvremenu je pronađen novi autobus koji će krenuti istog dana da odveze sve turiste na odredište.
  • k

    06.01.2024 21:24
    @9
    Kad procitam ovakav komentar uopste nije cudno sto mržnja i propaganda koja se 90ih iz Bg kretala ka Albancima na Kosovu i Bosnjacima u BIH,sada iz tih istih centrala preokrenula ka Srbima u BIH.

    Nije to što ste napisali samo odraz vašeg nevaspitanja i nekulture, već i totalnog sociopatskog odsustva empatije i osećaja kad treba zaćutati.

    Želim puno sreće onima koji žive u vašem okruženju, reči koje ste ispisali pokazuju da ste definitivno opasni po okolinu.
  • 9

    01.01.2024 15:00
    Niti dnevnica
    Niti sendviča ,a nije bilo ni glasanje . Potpuno uzaludan i po glavu opasan put. Želimo im brz oporavak i da nauče na koju stranu je Beograd.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet