Metro u Njujorku se sudario sa drugim vozom, pa iskočio iz šina

Metro u Njujorku iskočio je iz šina nakon što se pri maloj brzini sudario sa drugim vozom.

Njujorška policija saopštila je da su sedam putnika i jedan član osoblja prebačeni u bolnice.

U blizini stanice "96. ulica" sudarili su se voz metroa koji je prevozio oko 300 putnika i voz koji je bio van saobraćaja u kojem su se nalazila četiri radnika, a koji su radili na kočnicama voza van saobraćaja, saopštili su policijski zvaničnici.
 
Nema neposrednih naznaka da je u pitanju bio kvar opreme, navodi se u saopštenju njujorške policije. Dodaje se da istražitelji ispituju da li je ljudska greška izazvala sudar, prenosi AP.
Sudar je izazvao velike poremećaje u saobraćaju širom Menhetna, saopštile su vlasti.
 
Najmanje 20 vozila hitnih službi izašlo je na lice mesta, uključujući policiju, vatrogasce i hitnu pomoć.
 
Vatrogasci su pomogli da putnici izađu iz voza metroa, kao i nekoliko stotina ljudi iz drugog voza koji nije učestvovao u sudaru, ali je morao da se zaustavi u tunelu zbog sudara.

Teme

metro

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.