Ženu u Zadru nasmrt izujedao staford, njenom unuku preti do osam godina zatvora

Vlasnika psa koji je u Zadru nasmrt izujedao 82-godišnjakinju policija je pritvorila i prijavila za krivično delo zbog kojeg mu preti od jedne do osam godina zatvora.
Ženu u Zadru nasmrt izujedao staford, njenom unuku preti do osam godina zatvora
Foto: Pixabay
Zadarska policija saopštila je da je završila istragu nad 28-godišnjakom, kojeg sumnjiči za teško delo protiv opšte bezbednosti.
 
Za počinioce tog krivičnog dela propisana je kazna zatvora u trajanju od jedne do osam godina, navela je policija.
Nakon smrti 82-godišnje starice u Zadru, koju je u stanu izgrizao staford u vlasništvu njenog unuka, Ministarstvo obrane navodi da je priveden zaposleni u vojsci, osumnjičen za "teško krivično delo protiv opšte bezbednosti počinjeno van službe".
Posle dojave da je u stanu pronađena žena s povredama koje upućuju na nasilnu smrt, te američki staford u vlasništvu porodice, policija je obavila uviđaj, a brigu o psu preuzela je nadležna veterinarska služba.
 
Obdukcija je pokazala da je žena preminula od posledica ujeda psa.
  • Sava

    01.02.2024 20:54
    Zaza maza
    Pas puno košta, a još više obrazovanje i kultura. Ne znam koliko pas košta, jer sam kupovao hranu za pse i mačke lutalice, i hranio ih gde god ih vidim. Isto tako znam da neki kupuju rasne pse, a na ulici imaju da udome i spase...isto tako znam da je "ljude" sramota da šetaju psa koji nije rasan...bolestan smo narod jako, sebičan, glup, iskompleksiran...nema pomoći.
  • Ajme Nama

    01.02.2024 15:32
    @ NS, ajme nama, Staford
    koliko vidim svi ste jedan.
    E. pa stručnjaci, imao sam, ali nemam(o) više ljubimca, 28.12.2023. moj zlatni retriver je otišao u večna lovišta, imao je 15 godina i 3 meseca. Pružali smo mu svu negu i lekove, a najviše ljubav, jer nam je on celi život nesebično davao i uveseljavao nas. Bio je veseo i mazan, navikao od malena da ga po desetak dece odjednom mazi, toliko dobar da bi se i lopovu obradovao. Iako je takav nikad ga nisam šetao bez povoca, zašto da se neko plaši mog ljubimca, jer ne može prolaznik znati kakve je naravi.
    Potvrdio(ili) si/ste ono što je karakteristika vlasnika vaših rasa.
  • Rizbo

    01.02.2024 09:51
    znaci jos jedna fora kako da dobijes slabiju kaznu za ubistvo, pustis kera da to odradi i pravimo se svi da je nesrecan slucaj, nesto kliknulo zivotinji, odlicno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.