Posle razgovora Takera Karlsona i Putina: Ruski novinar želi intervju sa Bajdenom

Generalni direktor medijske grupe "Rasija sevodnja" Dmitrij Kiseljov izjavio je da je poslao zahtev Beloj kući za intervju sa predsednikom SAD Džozefom Bajdenom.
Posle razgovora Takera Karlsona i Putina: Ruski novinar želi intervju sa Bajdenom
Foto: Beta/AP
Kiseljov je na TV Rusija 1 rekao da je zahtev za intervju s Bajdenom poslao kako bi se nastavio dijalog između država nakon što je nedavno američki novinar Taker Karlson uradio intervju sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.
 
"Smatramo da naše zemlje nemaju priliku da slušaju i čuju jedna drugu i verujemo da je Putin dao dostojan primer pristankom na intervju namenjen američkom gledaocu", naveo je Kiseljov, prenose RIA novosti.
On je dodao da planira da obavi intervju sa medijskom grupom "Rusija danas" i voditeljem najgledanijeg informativno-analitičkog nedeljnog programa "Novosti nedelje" na najpopularnijem TV kanalu "Rusija 1".
 
"Apsolutno je neophodno da dobri američki predsednik Bajden odgovori na sve ovo. Najbolja i najefikasnija opcija za Belu kuću bio bi intervju jedan na jedan sa ruskim novinarom. Dok razgovaramo, čekam odgovor, odgovor, kao samostalan let", rekao je Kiseljov.
Američki novinar Taker Karlson je u noći 9. februara na svom sajtu i raznim platformama objavio dvočasovni intervju sa ruskim liderom. Intervju je pregledan više od 200 miliona puta samo na društvenoj mreži X.
  • felix

    19.02.2024 10:58
    Ha ha! Jeftin KGBovski trik! Karlson je proruski bot, te je napravio potpuno propagandni intervju, a Kiseljov je prokremaljski propagandista koji pozivao da se od Amerike napravi "nuklearna rupa", pa bi on kao obavi objektivan intervju sa Bajdenom. Baš providna igra.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.