Bajden nazvao Putina "ludim kučkinim sinom"

Predsednik SAD Džozef Bajden nazvao je ruskog predsednika Vladimira Putina "ludim kučkinim sinom" u obraćanju sinoć na skupu sa donatorima za prikupljanje sredstava za svoju izbornu kampanju.
Bajden nazvao Putina "ludim kučkinim sinom"
Foto: Beta/AP
Bajden je govorio o klimatskim promenama kada je ubacio i kritiku Putina.
 
"Imamo lude kučkine sinove poput Putina i drugih, i stalno moramo da brinemo o nuklearnom sukobu, dok je egzistencijalna pretnja čovečanstvu klima", rekao je sinoć Bajden.
On se obraćao donatorima u privatnom domu u San Francisku u okviru trodnevne akcije prikupljanja sredstava za kampanju za predsedničke izbore u novembru kada će se kandidovati za drugi mandat. 
 
Portparol Kremlja ocenio je danas "sramnim" izjave Bajdena, prenosi agencija Frans pres.
"To je ogromna sramota za SAD ako predsednik takve jedne zemlje koristi takav jezik, to je zaista sramno", rekao je Dmitrij Peskov u videu koji je danas objavio novinar ruske javne televizije.
  • realan

    22.02.2024 20:15
    planovi
    Ja sam dosta mlađi od Bajdena pa ne planiram šta ću raditi na leto, a on mrtav hladan planira izbore u Novembru. Zna li on koliko je vremena do Novembra. Ah svašta pitam, pa otkud da zna?
  • B produkcija

    22.02.2024 19:28
    ,, G-din'' Bajden bi mogao da nauci od istog tog Putina kako se kulturno, smireno, gospodski i dostojanstveno obraca bilo kome...
  • bolestan zapad

    22.02.2024 13:43
    Ovaj ratni huškač koji vodi proksi rat i rat do poslednjeg Ukainca.
    A,bio je u administraciji u Vašingtonu kada su nas bombardovali.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.