Majka Navaljnog tvrdi da je vlasti pritiskaju da sina sahrani u tajnosti

Majka pokojnog ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog, Ljudmila Navaljna je saopštila danas da je videla telo svog sina i da se oštro protivi pritiscima ruskih vlasti da ga sahrani u tajnosti.
Majka Navaljnog tvrdi da je vlasti pritiskaju da sina sahrani u tajnosti
Foto: 021.rs
Ljudmila je u video poruci rekla da su joj istražitelji dozvolili da vidi telo svog mrtvog sina koje se nalazi u gradskoj mrtvačnici.
Ona je ponovila zahtev da joj se preda njegovo telo i protestvovala je zbog, kako je navela, pritiska vlasti koji pokušavaju da je nateraju da pristane na sahranu u tajnosti.
"Oni me ucenjuju, postavljaju mi uslove gde, kad i kako treba da sahranim svog sina. Žele da to učinim bez javne ceremonije", dodala je Navaljna.
  • Plaćač poreza

    23.02.2024 15:32
    U još jednoj nedođiji i diktaturi su popularna tajna sahranjivanja političara.
  • ZX

    23.02.2024 07:40
    Ko braća
    Pa i vrdalama je isti tip kao i Putin, samo što on nije opasnost za svet već samo za tigra i okolinu.
  • Marko, Liman

    22.02.2024 23:48
    Lepo reče Bajden: Putin "crazy S.O.B."

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Uhapšen bivši zamenik ministra odbrane Rusije

Bivši zamenik ruskog ministra odbrane, general Dmitrij Bulgakov, uhapšen je zbog sumnje na korupciju, izjavila je za agenciju RIA novosti predstavnica Istražnog komiteta Svetlana Petrenko.

EU produžila mandat Lajčaku do 31. januara

Savet EU usvojio je odluku o produžetku mandata specijalnom izaslaniku EU za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslavu Lajčaku do 31. januara 2025. godine.