Načelnik ukrajinske Vojno-obaveštajne službe: Navaljni umro prirodnom smrću

Načelnik ukrajinske Vojno-obaveštajne službe Kirilo Budanov izjavio je da je ruski opozicionar Aleksej Navaljni umro prirodnom smrću, prenosi "Ukrajinska pravda".
Načelnik ukrajinske Vojno-obaveštajne službe: Navaljni umro prirodnom smrću
Foto: Beta/AP
"Možda ću vas razočarati, ali mi znamo da je Navaljni umro zbog tromba. To nisu podaci sa interneta, više-manje je potvrđeno da je to bila prirodna smrt", rekao je Budanov na konferenciji za medije.
 
On je pozvao ljude da ne veruju da će se režim Vladimira Putina u Rusiji srušiti "prirodno, sam od sebe" i dodao - "bez naše pomoći, to nije realno".
Prema njegovim rečima, stabilan režim u Rusiji je pretnja i Ukrajini i svetu i zbog toga će Ukrajinci nastaviti sa operacijama na ruskoj teritoriji.
"Sve dok smo u ratu, biće problema u Rusiji", rekao je Budanov i naglasio da će biti nastavljeni napadi i na ruske vojne baze na okupiranom Krimu.
 
"Neprijatelja čekaju nova iznenađenja i civilima ne preporučujem da koriste Krimski most", kazao je Budanov. 
  • Zovem se Stevo

    27.02.2024 18:17
    INAČE
    Isto ko onomad Đinđić.
  • Jovan

    27.02.2024 16:46
    Sta ima nacelnik ukrajinske vojno-obavestajne sluzbe sa uvistvom Rusa u Rusiji? Zar on nema vecih problema u zivotu?
  • MilanChe

    27.02.2024 01:48
    Tromboze
    Hoće trombovi od raznih otrova i koagulanasa kao i od zdravog života u Sibiru.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet