Telo osumnjičenog za ubistvo supruge i ćerke u Beču nađeno u Sloveniji

Telo muškarca osumnjičenog da je prošle nedelje ubio suprugu i ćerku u Beču pronađeno je u Sloveniji, gde je navodno izvršio samoubistvo u šumi, prenela je slovenačka agencija STA.
Telo osumnjičenog za ubistvo supruge i ćerke u Beču nađeno u Sloveniji
Foto: Pixabay
Telo je pronađeno u subotu, ali pošto muškarac nije imao nikakva dokumenta kod sebe, danas je identifikovan kao osumnjičeni za ubistvo.
Austrijska policija je saopštila da je muškarac u petak zadavio svoju 51-godišnju suprugu i 13-godišnju ćerku pre nego što je pobegao sa lica mesta.
Označen je kao glavni osumnjičeni, navodi APA.
 
Slovenačka policija, za sada, nije dala nikakve informacije, ali je u subotu objavljeno kratko saopštenje da je telo neidentifikovanog muškarca pronađeno u klisuri Belca na severu.
 
Naznačeno je da je telo uočeno tokom rutinskog preletanja tog područja policijskim helikopterom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.