Milatović: Dodikova poseta Crnoj Gori "pomalo čudna"

Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je da je poseta Milorada Dodika Crnoj Gori bila pomalo čudna, prenose Vijesti.
Milatović: Dodikova poseta Crnoj Gori "pomalo čudna"
Foto: 021.rs
"Meni je dolazak Dodika, skoro pa nenajavljen, bio pomalo čudan. Gospodin Dodik je predsednik Republike Srpske, moji stavovi o Bosni i Hercegovini su veoma jasni i doživljavam je kao jednu celovitu državu i tu je sva priča koju imam sa gospodinom Dodikom u tom smislu završena. Nisam ništa oćutao. Da imamo ljude koji imaju jasno izražene stavove, drugačije bi bilo. Moji stavovi o BiH su vrlo jasni", rekao je Milatović i dodao da u organizaciju posete nisu bili uključeni ni on ni Vlada, prenose Vijesti

Dodika je u Skupštini Crne Gore primio predsednik parlamenta Andrija Mandić. Ministarstvo spoljnih poslova Bosne i Hercegovine (BiH) uputilo je protestnu notu vlastima Crne Gore jer tokom posete nisu bila istaknuta obeležja BiH, već njenog entiteta RS. Niko od predstavnika Vlade nije se javno oglasio povodom protesne note BIH, pišu Vijesti.

On je dodao da bi voleo da čuje stav Vlade i Ministartsva spoljnjih poslova.
 
"Moramo da se naučimo da iznosimo javno svoje stavove. Poseta je bila organizovana na čudan način, nisu uključeni bili ni predsednik države ni Vlada", istakao je Milatović.
  • Glavnokomandujuci

    01.03.2024 10:09
    Nista tu nije cudno moj predšj
    Vi mladi momci ste jos neiskusni nista tu nije cudno.uvek je na ovim prostorima palila Prica o ugrozenosti srba srbovanje mudrovanje i slicno...tu se skupljaju poeni dok obican covek gleda da preživi..kad to shvatite nista vise nece biti cudno.
  • Pogodi ko je

    01.03.2024 09:58
    Sirenje bosanskih zemalja, pardon ,,srpskih".
  • Crnogorac NS

    01.03.2024 09:47
    Podrška za Dodika i Mandića, a Milatović filozofira

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet